MY SECOND PREGNANCY SO FAR

Pink x Metallic Dreams with ‘Flower’s and Co Ladies Club’

antoinette-pepe-ladies-club antoinette-pepe-style antoinette-pepe-style1 antoinette-pepe1 antoinette-pepe12Sweatshirt and Skirt by TeadoreP. @Fl&Co (here)
Coat by New Look (here)
Shoes by Le Coq Sportif (here)

За никой не е тайна, че ‘fast fashion’ добива все по-голяма популярност. Дрехи на достъпни цени, дизайни, наподобяващи тези на хай-енд дизайнерите… Страхотно, нали?
Галерии като Flower’s & Co, обаче, ни напомнят за местните дизайнери и за това колко е важно да продължаваме да инвестираме в тях. ‘Не масовката’ е това, което вдъхновява бързата мода. Без тях и тя нямаше да съществува. Fl&Co ме вдъхнови да обединим сили и да работим в посока популяризиране на българските брандове и дизайнери, както и дадем нещо не онези, които продължават или тепърва започват да инвестират в тях.
Създадохме Fl&Co Ladies Club – клуб, който дава 5% на членовете си, решили да си купят нещо от тези страхотни и много амбициозни млади таланти. За разлика от обикновената отстъпка, тук 5% от стойността на покупката се превръщат в пари, които може да да използвате при следваща покупка в галерията.
Тук може да разгледате и научите повече за БГ авторите и някои от страхотните им дизайни.
Очаквайте скоро информация и от други познати лица, които участват в проекта и с които планираме много интересни модни събития в близкото бъдеще.
При интерес да станете част от ‘Fl&Co Ladies Club’ ми пишете на antoinette.pepe@gmail.com.

Какво ще кажете за идеята?
Целувки!
А.

No comments yet

Be the first one to comment :)

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next post

MY SECOND PREGNANCY SO FAR